Ik ben gemaakt van: keramiek
Techniek: Kurinuki
Bereiding: twee keer gestookt, waarvan de tweede keer met speciale glazuur gemaakt van as van de schillen van walnoten.
Bijzonderheden:
Ergens met pijn in het hart afscheid van nemen, daarbij echt ruimte laten om te voelen wat er is, kan tegelijkertijd het hart vrij maken voor wat meer en meer klopt.
Het mag er allemaal samen zijn nu, voor altijd in liefde.
Genoemde prijs is: inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Uitwisselingswaarde box: 99 Euro
Afmetingen box: ong. diameter 13 x 9 x 9 cm
Fuchsiet
Fuchsiet is een groene Mica, een groene variant van Muscoviet.

De kleur groen ontstaat door het hoge chroomgehalte in de steen. Deze mystieke steen is sterk verbonden met de Engelen en de Devische rijken, die van de natuurwezens. 

Het is een visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden.
Het is een steen van liefde die krachtig verbonden is met het hartchakra en die ons leert te leven vanuit ons hart. Visionaire steen die waarnemingen stimuleert en die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden, maar wel verbonden met je eigen hart. Deze steen vergemakkelijkt astrale of paranormale reizen in de geest en helpt de intuïtie te openen.

Fuchsiet versterkt leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid en bevordert mededogen en inlevingsvermogen en moedigt volharding aan. Hij neemt je mee naar het verleden om oorzaken van ongemakken te zoeken.

Fuchsiet helpt je om in je kracht te gaan staan maar ook om van diens te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Goed voor mensen die neigen om in hun dramalaag te blijven hangen. Hij laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. De steen helpt wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantage overwinnen en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning. De steen verbindt het intellect met de emotie, kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen.  De steen geeft een gevoel van welzijn, brengt yin en yang in evenwicht en beschermt het hartchakra. Als je de steen draagt, helpt hij elektromagnetische vervuiling te absorberen.

Fuchsiet is goed voor het hart, de thymus, het bindweefsel, spieren, skelet en het zenuwstelsel. Goede steen die energetisch ondersteunt bij het normaliseren van de bloeddruk, voor de stofwisseling en bij cholesterolproblemen.

Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen.
Fuchsiet werkt ondersteunend op de flexibiliteit van spieren en skelet.
Beschrijving via Het Lichtpuntje
Back to Top