Ik ben gemaakt van: keramiek
Techniek: Kurinuki
Bereiding: twee keer gestookt, waarvan de tweede keer met speciale glazuur in Raku
Afmetingen: 18 x 13 x 12 cm
Bijzonderheden: The scars of battle will never hold her down, they merely remind her to rise again. Now is the time to just be the light, hold your ground and shine...now is here. May she represent the everlasting radiant female aspect in every single one of us.
Genoemde prijs is: inclusief BTW, exclusief verzendkosten  (verzending alleen in overleg)

Uitwisselingswaarde: 244 Euro
Scepterkwarts
Scepterkwartsis een zeldzaam en uniek meesterkristal. Deze kristalvorm kom je zeer zelden tegen en komt in verschillende kristalsoorten voor.
Scepterkwarts is puntvormig, waarbij de punt zich verdunt tot een dun staafje. Het kristal groeit in een cluster op dit staafje en verdikt en verbreedt zich als het ware na verloop van tijd. In feite kun je een scepterkristal zien als een dubbeleinder waar aan één zijde de punt is doorgegroeid tot ‘staaf’. Deze vorm van steen dient om het emotionele lichaam te stimuleren en helpt je om vastzittende of begraven woede, wrok of angst los te laten.

Dit heel unieke kristal helpt je je eigen monadische bewustzijn te ontwaken en te channelen naar je andere delen van je eigen zelf. Hij verbindt je oorsprongsenergie en monadisch zelf opnieuw met je hoger zelf, persoonlijk zelf en innerlijk kind.

En helpt je deze energieën op aarde steeds meer op te nemen en uit te stralen. De hoge lichtfrequentie wordt middels het staafje gechanneld in je systeem, waarbij het diepgaande transformaties brengt om het hoger licht uiteindelijk volledig te kunnen opnemen en uitstralen in heel je wezen en elk chakra.

Bron beschrijving: Lichtpuntje Kristallen
Back to Top