Ik ben gemaakt van: keramiek
Techniek: Kurinuki
Bereiding: twee keer gestookt, waarvan de tweede keer met speciale glazuur in Raku
Afmetingen: 8,5 x 8 x 8 cm

Bijzonderheden:
Zie jij ook een gezicht zonder mond op het deksel?
Genoemd bedrag is inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Uitwisselingswaarde: 77 Euro, inclusief Regenboog Hematiet
Hematiet
Regenboog hematiet is een bewerkte hematiet, de regenboogkleuren worden verkregen door hematiet te laseren.
Regenboog hematiet verhoogt het bewustzijn en de vibratie. Werkt stimulerend op de paranormale ontwikkeling en zorgt ervoor dat we ons beter kunnen concentreren. Versterkt het denkvermogen en het geheugen. Kalmeert de geest en zorgt voor diepe innerlijke vrede. Verhoogt het zelfvertrouwen en de zelfwaardering.

Hematiet wordt ook wel ‘bloedsteen’ genoemd, omdat bij het slijpen het water rood kleurt door het ijzer wat hematiet in zich draagt.
Hematiet is een zeer aardende en beschermende steen. Hij trekt je als het ware de aarde in. Dit is erg goed voor je als je wankelt of moeite hebt om je staande te houden in je groeiprocessen, vooral als deze in een stroomversnelling gaan. Hematiet wordt soms ervaren als een zware steen, omdat hij zo krachtig geaard is.

Schrik hier niet van, want hij zorgt door zijn sterke aarding dat afvalstoffen en –energieën sneller en gemakkelijker afgevoerd kunnen worden. De steen is dus heel nuttig in deze tijd van reiniging en transformatie. Door de schoonmaak wordt het steeds makkelijker om je eigen hoger licht en doelen werkelijk op aarde te realiseren. Op het psychische vlak is hematiet krachtig, hij ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Goed bij verslavingen en dwanghandelingen. In geestelijk opzicht bevordert hematiet de concentratie en verbetert het geheugen.

Hematiet heeft een krachtige band met bloed. Het herstelt, versterkt en reguleert de bloedvoorziening en kan hitte aan het lichaam onttrekken, ook goed bij bloedarmoede. Het ondersteunt de nieren en herstelt weefsels. Ook goed bij kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid.
Bron beschrijving Irida.nl en Lichtpuntje kristallen
Back to Top