Ik ben gemaakt van: keramiek
Techniek: Kurinuki
Bereiding: twee keer gestookt, waarvan de tweede keer met speciale glazuur in Raku
Afmetingen: 7 x 7 x 7 cm
Bijzonderheden: ik heb een ruwe huid, het kan een stootje hebben maar heeft een eindeloos geheugen. Be nice and handle with care. Je laat jezelf niet op de huid zitten. Wist je dat je huid je grootste orgaan is? Jouw huid is jouw ultieme (zelf)bescherming en vertelt je via allerlei sensaties wat er werkelijk gezegd wil worden.
Genoemde prijs is: inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Prijs: 77 Euro inclusief Rubeliet
Toermalijn Roze / Rubeliet
Bezit een grote liefdeskracht die bijzonder diepgaand kan helen.
Rubeliet / Roze Toermalijn heelt niet alleen oude pijnen (ook uit vorige levens) en verdriet, maar aardt deze ook, zodat je het een plek kunt geven en de inzichten kunt benutten in je dagelijkse leven en groei. Roze toermalijn helpt je dichter bij je eigen hart te blijven.
Het laat je inzien om van jezelf te houden en jezelf alle ruimte tot groei te geven. Het is ook een afrodisiacum dat liefde in de materiƫle en spirituele wereld aantrekt. Het biedt de zekerheid dat het veilig is lief te hebben, inspireert tot vertrouwen in liefde en bevestigt dat je eerst van uzelf moet houden voordat u kunt verwachten dat anderen van je houden. Roze toermalijn bevordert vrede en ontspanning, verbindt u met wijsheid en mededogen en stimuleert ontvankelijkheid voor genezende energieƫn.
Dit kristal is goed voor hart, longen en huid en brengt balans in een gebrekkig functionerend endocrien stelsel.
Bron beschrijving Lichtpuntje Kristallen
Back to Top