Ik ben gemaakt van: keramiek
Techniek: Kurinuki
Bereiding: twee keer gestookt, waarvan de tweede keer met speciale glazuur in Raku
Afmetingen: 8 x 8,5 x 9 cm
Bijzonderheden: in de bodem zit een scheur, een crack. Deze loopt niet door tot bovenaan de randen. Het kan er ruw aan toegaan bij passie en vuur.
Genoemde prijs is: inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Uitwisselingswaarde: 122 Euro
Mystery, Kwarts met Calciet, Lodoliet, Sand en Rutiel
Deze kristallen uit Brazilië zijn speciaal, ze lijken Lodoliet kristallen, maar zijn toch anders.

Als eerste zegt de steen, ik ben niet te benoemen, ik ben mysterieus.
Omdat de steen zoveel meer is dan wat de Braziliaan kwarts met Calciet heeft genoemd, hebben we deze behalve de opsomming van wat we zien, ook maar Mystery genoemd. Sommige zijn clusters, andere selfhealers, maar ze komen ook in losse puntjes voor. Deze kristallen zijn een soort Lodoliet, Sand including en bevatten veelal ook Rutiel.

De trilling is hoog en mysterieus. “Ik ben niet echt te plaatsen, ga buiten het hoofd, maar ben te voelen in je hart.” De steen werkt heel krachtig in een ruimte. In bijvoorbeeld een woonkamer, slaapkamer of praktijk zal deze de ruimte energetisch krachtig reinigen. Het formaat maakt niet echt uit, al is de steen klein, deze is toch heel krachtig. Maar ook in je lichaam reinigt, verheldert en verdrijft deze steen negatieve energie.

Dit zal ruimte creëren, waarna jij je ruimte kunt gaan innemen. Voor velen zal deze steen ruimte in het hoofd creëren, rust in het hoofd brengen en je verankeren met je centrum.
De Rutielnaalden helpen oude patronen door te nemen en te verbinden, uit te lijnen met je hogere zelf, met het hogere wezen dat je bent. Deze steen bevat een volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Deze heeft een stevige energie die je ankert, die daadkracht bevordert en je helpt om je eigen ruimte in te nemen, je eigen levensenergie en levensritme te leven.

Dit kristal aardt lichtenergie op cellulair niveau en brengt verlichting naar alle niveaus van je wezen. Ook werkt deze helend op de etherische blauwdruk. Het Rutiel in de steen resoneert met de zonnevlecht en verbind je met de kracht van de Zon, dit helpt je om meer in je eigen kracht te komen. Fijne steen voor therapeuten, omdat deze de ruimte zuivert, maar ook de negatieve energie die cliënten loslaten filtert.
Bron beschrijving Lichtpuntje Kristallen
Back to Top