Keramiek met persoonlijke Soulprints

Marion maakt levende kunst. Kunst uit het leven. Kunst die je (be)leeft.
Ik zag kurinuki boxen op haar site. En die raakten me meteen. Voor mijzelf koos ik The Face en ik kocht nog twee andere erbij als cadeau voor mijn lieve vriendinnen.
Toen ik ze kwam ophalen, gaf Marion intuïtief bij iedere box een steen erbij. Ze vertelde er iets over. En zonder dat ze mijn vriendinnen kende, wist ze bij ieder van hen de kern te raken.
Ze maakte later ook voor ieder van ons een soulprint. Samen met een persoonlijke kaart erbij.
In de eerste instantie kon ik vooral de schoonheid en de diepere betekenis van de soulprints zien voor mijn vriendinnen.
Pas weken later, kon ik me openstellen voor de boodschap van mijn soulprint. De kaart viel voor mijn voeten neer, terwijl ik aan het stofzuigen was. Ik zag er ineens allerlei verbeeldingen in van de thema's waar ik op dat moment mee bezig was. Figuren die ik eerst niet zag. Hierdoor kon ik me op een dieper niveau verbinden met mijzelf en mijn thema's. En kwam er een nieuwe beweging op gang.
Kiezen voor de kunst van Marion, in combinatie met haar intuïtieve gaven, is een cadeau aan mij zelf die niet in woorden en materiele waarde uit te drukken is.
Wat Marion doet is puur. Het is magisch.
Back to Top