Edelsteen: Topaas
Afmeting: ong. 3 x 2 x 1,5 cm
Asielinschrijving: gehele doos gevallen, dit was een van de beschadigde kristallen.
Heling: New Kintsugi (twee componenten lijm met goudpoeder)
Bijzonderheden:
stukjes aan elkaar gepuzzeld.
In meerdere fases geheeld.
Zie onderstaande beschrijving.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Uitwisselingswaarde: 14,90 Euro
Topaas
Topaas verbindt je met de hogere Engelensferen, het opent je hart om vanuit deze een verbinding en communicatie te hebben met de Engelensferen en van hieruit heling te ontvangen.
De Engel die bij deze steen hoort is Aartsengel Haniël die staat voor goddelijke communicatie door heldere waarneming. De zachte blauwe straal helpt je zacht en voorzichtig je keelchakra te openen en je te verbinden met je hart. Het verwijdert blokkades uit deze chakra’s en helpt je helder te spreken. Vanuit deze verbinding gaat je groei in een sneltreinvaart en zal helderhorendheid bevordert worden. Deze energie die overwegend vrouwelijk is, is er ook een van zachtheid en acceptatie. Topaas leidt energie naar plekken in het lichaam waar het nodig is en verzacht, geneest, stimuleert, herlaadt en brengt het lichaam weer in balans.
Topaas maakt ook een einde aan twijfel en onzekerheid en geeft vreugde en overvloed en een goede gezondheid. Topaas reinigt je aura en vermindert spanning op elk niveau. In geestelijk opzicht helpt hij je problemen op te lossen en transformeert negativiteit in vreugde. Hij versterkt de zenuwen en bevordert de stofwisseling, stimuleert de spijsvertering en bestrijdt anorexia.
tekst met dank aan Het Lichtpuntje Kristallen
kopieer naam van het item en bestel hieronder via een email:
Back to Top